Camilla Phil

Camilla Pihl er en av Norges mest suksessfulle kvinner og er nå selv blitt et kjent merke i den norske moteindustrien. I samarbeid med House of Yarn presenterer den kjente og folkekjære bloggeren både strikkekolleksjoner og enkle strikkeoppskrifter.

Om Camilla Phil

CAMILLA PIHLs kreative univers er en vakker strikkekolleksjon som er blitt til i et samarbeid med House of Yarn, og et resultat av Camillas strikkeglede og drømmen om et eget design- og garnkonsept.

For Camilla er strikking ren meditasjon og hun håper å inspirere nye strikkere. Hun har laget flere strikkeoppskrifter som skal passe deg som er nybegynner, nettopp med tanke på at du skal kjenne på gleden og stoltheten av det å ha laget et helt eget plagg!

For hver kilo Camilla Pihl-garn vi selger, går én dollar til driften av Mirasolskolen høyt oppe i Andesfjellene – et skoleprosjekt i Peru som nå støttes av strikkere over hele verden. Et sted skolegang ikke var en selvfølge for alpakkagjeternes barn. Skolen er et håp for fremtiden. Det betyr at disse barna faktisk har en fremtid.

Se våre nyeste oppskrifter i samarbeid med Camilla Phil

Finn ditt neste strikkeprosjekt blant våre merkevarer

Bli med på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev.