Harald Genser

DG 369-05
Last ned (PDF)
Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Trine Lise Høyseth
  • Passer til
    Herre

Harald Genser er hentet fra katalogen Dale Gull, Urban Retro, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

De gamle koftebordene dukker til stadighet opp i ny forkledning, og det er alltid like gøy å se hvordan fornyelsen treffer stadig flere midt i strikkehjertet.  Og vi elsker det! Noen ganger er det nærmest umulig å kjenne igjen de gamle bordene. Magien skjer når staute primærsnitt i den gamle, trå kløulla byttes ut med det aller mykeste alpakkagarnet. Mønstret endrer fullstendig karakter og ornamentikken blir så mye finere i tynnere garntyper. Og så er det fargene, da. Alpakkafiberen tar farger på en helt egen måte og får et mykt og delikat uttrykk. Dermed er det duket for vakre ornamenter og fine fargespill i melerte og ensfargede nyanser.


STØRRELSER
XS (S) M (L) XL (XXL)


PLAGGETS MÅL
Overvidde ca 86 (96) 106 (115) 125 (134) cm
Hel lengde ca 66 (68) 70 (72) 74 (76) cm
Ermelengde ca 52 cm i alle størrelser

TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
Glidelås i passende lengde

PINNEFORSLAG
Stor og liten rundp og strømpep nr 3 og 3,5
Hjelpep


STRIKKEFASTHET
Ca 33 m flettestrikk etter diagram A på p nr 3 = 10 cm i bredden.
25 m glattstrikk eller dobbel perlestrikk på p nr 3,5 = 10 cm i bredden.
28 p glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm i høyden
32 p dobbel perlestrikk på p nr 3,5 = 10 cm i høyden

HUSK:
Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.