Alpakka Wool

kr 64,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  60% Alpakka, 40% Ull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 166 meter
 • Strikkefasthet
  27 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 3 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  3

Alpakka Wool fra Du Store Alpakka er et nydelig garn som egner seg ypperlig til lette og finere bruksplagg. Garnet har beholdt alpakkafiberens mykhet og slitestyrke, mens ull sørger for god elastisitet og fin struktur. Når du velger Alpakka Wool får du holdbare plagg som passer til både baby, barn og voksne. Alpakka Wool finnes i mange flotte farger, fra nøytrale naturtoner og sarte pasteller, til klare friske nyanser og fine retrofarger.

Prøv: Alpakka Wool egner seg svært godt til koftemønster og andre klassiske strikkeplagg, men er like flott til fletter, struktur- og hullmønster. Plagg i Alpakka Wool passer til både inne- og utebruk fordi garnet er varmt, mykt og godt. Passer perfekt til både sjal, skjerf, vanter, pulsvanter, luer og annet tilbehør. Garnet egner seg også ypperlig til toving.

Tips: Alpakka Wool har samme strikkefasthet som Mini Sterk fra Du Store Alpakka, Fin fra Du Store Alpakka og Tynn fra Du Store Alpakka; og oppskriftene kan brukes om hverandre.

Oppskrifter: Alpakka WoolFinTynn AlpakkaMini Sterk.

Hvorfor strikke med garn av Alpakka?
Det er mange gode grunner for at det neste plagget du strikker skal være i garn av Alpakka. Garnet er utrolig mykt, ingen kommer til å klage på at strikkeplagget klør. Alpakka er også regnet for å være enda varmere enn ull! Samtidig puster det godt, så du ikke blir klam.

Tips: Visste du at alpakka strengt tatt er hår, ikke ull? Pelsen, og garn, av Alpakka har et ørlite innhold av svovel, det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter bruk slipper du å vaske det så ofte, og det vil holde seg enda lenger.

Husk! Hver eneste gang du kjøper et garn fra Du Store Alpakka støtter du Mirasolskolen i Peru.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Kanskje trenger du også
 1. kr 69,00
  Tynn Alpakka - Army grønn
  100% Alpakka
  kr 69,00
 2. kr 61,00
  Mini Sterk - Aprikos/ latte mouline
  40% Alpakka, 40% Merinoull, 20% Nylon
  kr 61,00
 3. kr 61,00
  Soul - Aubergine melert
  68% Baby alpakka, 32% Nylon
  kr 61,00
 4. kr 61,00
  Sky - Aubergine
  70% Baby alpakka, 30% Mulbærsilke
  kr 61,00
 5. kr 61,00
  Air - Antrasitt
  78% Suri alpakka, 22% Nylon
  kr 61,00