Big Sterk

kr 61,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  40% Alpakka, 40% Merinoull, 20% Nylon
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 80 meter
 • Strikkefasthet
  18 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 5 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  5
 • Produksjonsland
  Peru

Big Sterk fra Du Store Alpakka er i familie med storfavorittene Sterk og Mini Sterk fra Du Store Alpakka. Dette er et tykkere garn, men med nøyaktig samme fiberkomposisjon i 40 % alpakka, 40 % merinoull og 20 % nylon. Big Sterk er supert til bruksplagg for både store og små, for eksempel jakker, gensere, kofter og lekkert tilbehør. Fargene er speilet mot Fat Faerytale fra Du Store Alpakka og Sterk slik at du kan leke deg med flere garn og strukturer i samme plagg, eller strikke flere plagg plagg ton-i-ton.

TIPS: Alpakka er tre ganger varmere enn saueull og nylonforsterkningen øker slitestyrken. Av den grunn er Sterk-familien særlig godt egnet til plagg som skal tåle mye bruk og slitasje.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter med Big Sterk.

Hvorfor strikke med garn av Alpakka?

Det er mange gode grunner for at det neste plagget du strikker skal være i garn av Alpakka. Garnet er utrolig mykt, ingen kommer til å klage på at strikkeplagget klør. Alpakka er også regnet for å være enda varmere enn ull! Samtidig puster det godt, så du ikke blir klam.

Tips: Visste du at alpakka strengt tatt er hår, ikke ull? Pelsen, og garn, av Alpakka har et ørlite innhold av svovel, det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter bruk slipper du å vaske det så ofte, og det vil holde seg enda lenger.

Husk! Hver eneste gang du kjøper et garn fra Du Store Alpakka støtter du Mirasolskolen i Peru.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Kanskje trenger du også
 1. kr 61,00
  Sterk - Blå
  40% Alpakka, 40% Merinoull, 20% Nylon
  kr 61,00
 2. kr 79,00
  Fat Faerytale - Blek rosa
  100% Alpakka
  kr 79,00
 3. kr 97,00
  Hexa - Burgunder melert
  100% Fineste Alpakka
  kr 97,00
 4. kr 64,00
  Alpakka Wool -Amestystlilla
  60% Alpakka, 40% Ull
  kr 64,00