Fat Faerytale

kr 79,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  100% Alpakka
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 100 meter
 • Strikkefasthet
  13 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 6 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  6

Fat Faerytale fra Du Store Alpakka er en tykkere, litt chunky utgave av den populære klassikeren Faerytale. Et nydelig garn i 100 % børstet alpakka, superlett og silkemykt som en kattunge. Fat Faerytale er eventyrlig lett, bløtt og føles supermykt mot huden det klør selvfølgelig heller ikke. Fargene er speilet mot Big Sterk fra Du Store Alpakka og Faerytale fra Du Store Alpakka slik at du kan leke deg med flere garn og strukturer i samme plagg, eller strikke flere plagg ton-i-ton.

Tips: På grunn av den lette og luftige tråden, blir plagg strikket i dobbelt garn ekstra flott – enten med dobbel Fat Faerytale eller blandet med noen av våre andre garn. Du får et fantastisk flott resultat med Fat Faerytale i mønsterstrikk sammen med Big Sterk – eller strikk med en tråd av hver.

Oppskrifter: Her finner du strikkeoppskrifter med Fat Faerytale.

Hvorfor strikke med garn av Alpakka?
Det er mange gode grunner for at det neste plagget du strikker skal være i garn av Alpakka. Garnet er utrolig mykt, ingen kommer til å klage på at strikkeplagget klør. Alpakka er også regnet for å være enda varmere enn ull! Samtidig puster det godt, så du ikke blir klam.

Tips: Visste du at alpakka strengt tatt er hår, ikke ull? Pelsen, og garn, av Alpakka har et ørlite innhold av svovel, det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter bruk slipper du å vaske det så ofte, og det vil holde seg enda lenger.

Husk! Hver eneste gang du kjøper et garn fra Du Store Alpakka støtter du Mirasolskolen i Peru.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Kanskje trenger du også
 1. kr 79,00
  Faerytale - Antrasitt
  100% Fineste alpakka
  kr 79,00
 2. kr 97,00
  Hexa - Burgunder melert
  100% Fineste Alpakka
  kr 97,00
 3. kr 61,00
  Sterk - Blå
  40% Alpakka, 40% Merinoull, 20% Nylon
  kr 61,00
 4. kr 61,00
  Big Sterk - Blek rosa
  40% Alpakka, 40% Merinoull, 20% Nylon
  kr 61,00
 5. kr 61,00
  Mini Sterk - Aprikos/ latte mouline
  40% Alpakka, 40% Merinoull, 20% Nylon
  kr 61,00