Bomull Merino

kr 49,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  50% Merinoull, 50% Bomull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 110 meter
 • Strikkefasthet
  21 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 4 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  4

Bomull Merino fra Gjestal Garn er et rundspunnet kvalitetsgarn i fin merinoull og langfibret bomull. Dette er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper.

Dette er et perfekt helårsgarn til å strikke både babyplagg og småbarnsplagg, det er like velegnet til større barn og voksne. Bomull Merino er supert til sommerbruk, og er et svært populært garn til lettere kofter og mønsterstrikk når man synes at ull blir for varmt.

Bomull Merino fra Gjestal Garn er svært godt å strikke med og gir et jevnt og fint maskebilde. Garnet gir flott overflate i både fletter, strukturstrikk og hullstrikk til tillegg til glattstrikk og mønsterstrikk. Det passer også perfekt til tilbehør, plagg og interiørstrikk.

TIPS: Dette er et garn som er like velegnet til både hekling og strikking.

Tips: Husk at du kan strikke med Bomull-Merino, Pure Merino, Vestlandsgarn, Bomull NaturaBomull Sport og Superwash Sport etter samme oppskrift.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter med Bomull MerinoPure MerinoSuperwash SportVestlandsgarnBomull Natura og Bomull Sport.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Kanskje trenger du også
 1. kr 29,00
  Bomull Sport - Blå
  100% Mercerisert bomull
  kr 29,00
 2. kr 35,00
  Superwash Sport - Beige melert
  100% SW Ull
  kr 35,00
 3. kr 49,00
  Pure Merino - Blålilla
  100% SW Merinoull
  kr 49,00
 4. kr 29,00
  Bomull Natura - Denimblå
  100% Bomull
  kr 29,00