House of Yarn

Øyunn Krogh lanserer eget strikkedesign

Influencer og TV-personlighet Øyunn Krogh har hatt vind i seilene etter seieren i Sommerhytta og andreplass i Farmen Kjendis. Siden deltakelsene har hun fått oppdrag som konferansier, programleder, holdt eget underholdningsshow og utmerket seg som influencer med fokus på bærekraft og gjenbruk. Krogh er en annerledes moteprofil med særegenhet og kreativitet. Mote er kunst for Øyunn, som hver dag utfordrer og skaper sin egen stil.

- En stor og god strikkegenser er mitt komfortplagg. Som en god klem, og jeg får aldri nok av dem. Og det er noe helt eget med noe du har laget selv, eller kanskje fått av en du er glad i. Derfor ønsket jeg å gi ut mitt eget design, sier Krogh.

Designet har vært klart i ett år, men hun har ventet på riktig leverandør som tilbyr ønsket fargekombinasjon og kvalitet. Nå lanseres endelig designet i samarbeid med House of Yarn, Nordens ledende aktør innen håndstrikkegarn og tilbehør.

- Du vet når du leter etter den perfekte passformen, også skulle du ønske du bare kunne lage den selv? Sånn ble denne genseren til. Og det nydelige med strikk er at man kan lage den lengre, kortere, breiere eller strammere etter behov og ønske, sier Krogh.

Halsen er robust og skjuler eventuelle stropper, samtidig er passformen vid og kler alle fasonger og kjønn. I tillegg var det ekstremt viktig at innholdet i garnet var av naturlig materiale, uten at det skulle klø på kroppen. Derfor endte valget på 100% fineste alpakka og 100% ull.

- Jeg har vært interessert i mote hele livet. Det har vært utrolig lærerikt å bli med på hele reisen til et produkt. House of Yarn har lyttet til alle mine ønsker, og resultatet er den perfekte allsidige genseren som man har i skapet år etter år. Den kan brukes på tvers av alle sesonger, sier Krogh.

Følg Øyunn på Instagram, TikTok og SnapChat.

Kjøp garnet i butikk! Her finner finner du forhandleroversikt.

Bli med på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev.

;