Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-

Norges Håndballforbund (NHF)

House of Yarn har inngått et 4-årig samarbeid med Norges Håndballforbund, med startdato 1. mai 2021. Samarbeidet betyr at House of Yarn vil ha rett til å bruke benevnelsene «Offisiell samarbeidspartner til Norges Håndballforbund», «Offisiell sponsor til Håndballgutta» og «Offisiell sponsor til Håndballjentene». I avtalen er det tenkt et kolleksjonssamarbeid, og det er også planer om å lage offisielle mesterskapsgensere.

Norges Håndballforbund (NHF) er et særidrettsforbund for håndball i Norge. Forbundet ble stiftet 2. mai 1937. NHF er medlem av Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, Det europeiske håndballforbundet og Det internasjonale håndballforbundet.

De norske landslagene i håndball er Håndballjentene, Håndballgutta, juniorlandslag for kvinner og menn, ungdomslandslag for kvinner og menn og jentelandslaget og guttelandslaget. Det finnes også landslag i beach-håndball i senior- og juniorklassene.

Les mer om NHF og det som skjer i håndballverden her: handball.no

- Dette er et nytt og spennende område for oss som vi håper skal utvikle seg til det beste for begge parter. House of Yarn er en seriøs aktør med gode verdier. Vi gleder oss til å være kreative og utvikle spennende prosjekter i sammen. Kanskje vi kan komme opp med en ny genser ala Marius-genseren, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

- Som den største garngrossisten i Norge ønsker vi å spre strikkeglede og inspirasjon utover hele landet. Vi håper at vi gjennom dette samarbeidet får flere til å begynne å strikke, i alle aldre. Samtidig ønsker vi å bidra til et positivt fellesskap på banen, på tribunen, og mellom ulike aldersgrupper, sier administrerende direktør i House of Yarn, Tor Henrik Knutsen.

Min side