House of Yarn

Oransjeskjerf

Oransjeskjerf har i 10 år vært et symbol på ønsket om et varmere og mer inkluderende samfunn. Du kan også strikke andre plagg som varmer. Oransje sokker, votter og luer gir ekstra varme i mørketiden som i år er ekstra tung for mange.

House of Yarn er stolt garnleverandør til Kirkens Bymisjons årlige strikkedugnad. For hvert nøste vi selger går 5 kr til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere samfunn. Derfor oppfordrer vi deg til å strikke alle varme plagg i Oransjeskjerf-garnet.

Som garnleverandør for Oransjeskjerf de siste årene, har vi opplevd et fantastisk strikke-engasjement, med tusenvis av ildsjeler som vil gjøre Norge varmere. Skjerfene strikkes av mennesker fra alle samfunnslag; «strikke-kjendiser», syklubber, flyktninger, Kirkens Bymisjons gjester, pasienter og brukere, tidligere rusavhengige, næringslivsledere og privatpersoner.

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som jobber for at alle mennesker skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg. De har arbeid i byer over hele Norge blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. En hjemløs som frøs om natten gav ideen til de oransje skjerfene.

Fra 1. november og gjennom hele den kalde perioden ønsker Kirkens Bymisjon å tilby varme hjemmestrikkede ullplagg til ulike målgrupper der det er behov. Alle som er med på strikkedugnaden vil på den måten være med å spre varme til noen som blir glade for det.

Takk for at du strikker for et varmere samfunn!


KLAR FERDIG STRIKK! De varme ullplaggene skal minne folk om at det lever mange mennesker i byen som trenger å kjenne varme og inkluderende fellesskap. Nytt i år er at Kirkens Bymisjon oppfordrer folk til å strikke i alle farger, i tillegg til de oransje plaggene.

Et ullplagg strikket for Et varmere samfunn varmer ikke bare mot kulda, men langt inn i hjerterota!


Les mer på kirkensbymisjon.no. Husk også at du kan bruke eller gi bort skjerf du har fra tidligere år.

Bli med på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev.