Pure Superwool

kr 59,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  100% Ren ny ull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 140 meter
 • Anbefalt pinnestørrelse
  3
 • Produksjonsland
  Romania

Pure Superwool fra Dale Garn er et superwashbehandlet garn som er produsert uten klor og som ikke inneholder mikroplast! Det er godt nytt for alle som er opptatt av mikroplast-problematikken.

Nå kan du strikke med et lettstelt garn i miljøvennlig superwashbehandlet ull – produsert uten klor og mikroplast. Ullfiberen behandles med naturlige salter, samtidig som den strekkes og glattes ut permanent. Fiberen beholder den naturlige ullstrukturen, samtidig som man hindrer at garnet tover i vask.

Pure Superwool gir lette og lettstelte plagg, og er ypperlig til sportsplagg som vaskes ofte. Garnet er også et naturlig valg til jumpere, fine gensere og kardigans, og til lettere finkofter – og selvsagt også til barneplagg som må tåle mye vask.

Garnet er perletvunnet, noe som gir et jevnt og fint maskebilde, og gjør at det er godt å strikke med. Pure Superwool egner seg like godt til hekling som til strikking.

NB! Pure Superwool er et miljøvennlig alternativt ullgarn med samme strikkefasthet, løpelengde og bruksområde som Dale Daletta, som har gått ut av sortimentet. Oppskriftene til svært mange av Dales tidligere OL- og VM-genserne er strikket i Daletta, derfor kan du strikke de samme plaggene i Pure Superwool. Du kan også strikke med Pure Superwool og Lille Lerke etter samme oppskrift.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter med Lille LerkePure Superwool og Daletta etter samme oppskrift.

Husk! Strikkefastheten som er oppgitt, er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

 • Max 40°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Kanskje trenger du også
 1. kr 63,00
  Lille Lerke - Blågrønn
  53% Merinoull, 47% Egyptisk bomull
  kr 63,00
 2. kr 75,00
  Pure Eco Wool - Ametystlilla
  70% Økologisk ull, 30% Alpakka
  kr 75,00
 3. kr 81,00
  Pure Eco Baby Wool - Ametystlilla
  100% Økologisk ull
  kr 81,00
 4. kr 65,00
  Pure Lino - Aprikos
  85% Resirkulert lin, 15% Premium lin
  kr 65,00
 5. kr 95,00
  Pure Eco Fur - Beige melert
  70% Økologisk ull, 25% Alpakka, 5% Polyamid
  kr 95,00