Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-

Vår historie

Vi er Nordends ledende leverandør av håndstrikkegarn og tilbehør. Vi leverer til gjør-det-selv- og håndarbeidsmarkedet, der produktet er design, garn, strikkepinner og oppskrifter til kreative forbrukere.

Våre garnmerker Dale Garn, Du Store Alpakka og Gjestal Garn distribueres via faghandel, netthandel og kjedebutikker. Vi er i dag eneleverandør av garn til Coop (Mjuk Garn), Sparkjøp (Gjestal) og Europris (Trysil Garn). I tillegg produserer vi private labels for en rekke samarbeidspartnere. Trykk på logoen nedenfor for å lese mer om historien bak de forskjellige garnmerkene.

Gjestal Garn

Gjestal Garn, tidligere Gjestal Spinneri, ble etablert i 1937. Spinneriet har vært viktig for bygda Oltedal og Gjestal kommune som en av de største arbeidsplassene. Vi er stolte av å ha Gjestal Garn som ett av våre merker. 

Gjestal Garn

Dale garn

Dale Garn har en historie helt tilbake til 1879. Fra norsk ull til eksklusive tekstilfibre som merinoull, alpakka, mohair, silke og bomull. I 2014 ble Dale Garn en del av House of Yarn, og vi fortsetter stolt den norske strikketradisjonen. 

Dale Garn

Du Store Alpakka

Du Store Alpakka er Norges fremste ekspert på håndstrikk i alpakkafiber. Alpakka er et helårsgarn med fantastiske bruksegenskaper som er like aktuelt vår og sommer som høst og vinter. Alpakka-eventyret ble startet i 1999 av grunnleggerne Kari Hestnes og Per Svendsen. Lær mer om Du Store Alpakka og historien bak.

Du Store Alpakka

Min side