Skip to main content
Til toppen
Strikkehjelpen er der når du står fast
Rask levering! Kun 1-5 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 650,-

Rundpinner

Visning
Sorter
Cubics Rundpinner Bjørk, Rustfritt stål, Nylon

Cubics rundpinner fra KnitPro er lette, sterke, fleksible pinner i laminert bjørk. Pinnene har en ergonomisk utforming som gir godt grep og komfort for hånden.

300-Cubics-RP
Fra:
HOY Bjørk Rundpinner Bjørk, Rustfritt stål, Nylon

HOY-rundpinner i laminert bjørk er produsert av KnitPro og de har den samme fine spissen og eksklusive trefølelsen som de andre pinnene i KnitPro-sortimentet.

100-HOYBjork-RP
Fra:
Mindful Rundpinner Rustfritt stål, Nylon

Mindful Collection rundpinner fra KnitPro er laget av rustfritt kvalitetsstål. Hver rundpinne har fått lasermerket både inspirerende strikkeord og pinnestørrelse.

300-Mindful-RP
Fra:
Natural Symfonie rundpinner Bjørk, Rustfritt stål, Nylon

Natural Symfonie rundpinner fra KnitPro er strikkepinner i laminert bjørk. Perfekt for deg som liker den ekslusive trefølelsen.

300-NatSymf-RP
Fra:
Nova Metal Rundpinner Forkrommet messing, Rustfritt stål, Nylon

Nova Metal rundpinner fra KnitPro er runde pinner i forkrommet messing. Den glatte overflaten gjør at maskene glir lekende lett på pinnene når man strikker.

300-NovaM-RP
Fra:
Symfoni Rundpinner Bjørk, Rustfritt stål, Nylon

Symfonie rundpinner fra KnitPro er supergode, populære strikkepinner i regnbuefarget laminert bjørk. Et must for den som liker den eksklusive trefølelsen.

300-Symf-RP
Fra:
Zing Rundpinner Aluminium, Nylon

Zing rundpinner fra KnitPro er laget i farget høykvalitets aluminium. Pinnene har perfekt spissede tupper som gjør det svært gode å strikke med.

300-Zing-RP
Fra:
Lenker
Min side
Language