Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-

Fushion

Varenummer: 622-xxx
Fra: inkl. mva.

Fusion fra Jord Clothing er et vakkert, spettet garn som er spunnet av ren ekstra fin, merinoull. Fusion er et RWS-sertifisert og garantert mulesingfritt.

Fusion - Chocolate
301 Chocolate
Fusion - Candy Floss
302 Candy Floss
Fusion - Confetti
303 Confetti
Fusion - Salty Liquorice
304 Salty Liquorice
Fusion - Tiramisu
305 Tiramisu

Fusion fra Jord Clothing er et vakkert spettet garn spunnet av ren ekstra fin, naturlig merinoull. Garnet er ikke superwashbehandlet, noe som ivaretar ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er fuktig og vått. Dermed får man et unikt og miljøvennlig merinogarn uten noen form for plastbelegg.

Fusion er et spesielt flott garn til alle typer finere strikkeplagg, og for deg som ønsker et mykt ullgarn med fin struktur. Vi anbefaler garnet til alle typer strikkeprosjekter og -teknikker fra klassisk mønsterstrikk og strukturmønster til fletter og hullstrikk, samt til hekling. På grunn av spesielt fine ullfiber som gir en unik mykhet, anbefales garnet spesielt til baby- og barneplagg, samtidig som det er like anvendelig til finstrikk til voksne.

Fusion er RWS sertifisert. Det garanterer at ulla kommer fra gårder som både ivaretar bærekraftig drift av jorda og dyrevelferd der mulesing er strengt forbudt. RWS-merket garanterer bærekraftig produksjon fra gård til ferdigprodusert garn.

Fusion kan toves, men husk at bleket, hvitt garn IKKE kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

Materiale 100 % ekstra fin merinoull
Vekt og løpelengde 50 gram = ca. 125 meter
Strikkefasthet 22 masker på pinne 4 = 10 cm
Pinneforslag 4 mm
Vaskeanvisning "Max 30°C ullprogram.Vrides ikke.Tåler ikke tørketrommel.Tørkes flatt.Oppbevares liggende.Ikke klorbleking.Bruk ikke skyllemiddel."
Fibertype Merinoull
Serie Fusion

Sist sett på.

Lenker
Min side