Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-

Fushion Light

Varenummer: 623-xxx
Fra: inkl. mva.

Fusion Light fra Jord Clothing er en tynnere variant av Fusion, med samme spettede effekt. Garnet er spunnet av ren, naturlig merinoull av fineste kvalitet.

Fusion Light - Chocolate
401 Chocolate
Fusion Light - Candy Floss
402 Candy Floss
Fusion Light - Confetti
403 Confetti
Fusion Light - Salty Liquorice
404 Salty Liquorice
Fusion Light - Tiramisu
405 Tiramisu

Fusion Light fra Jord Clothing er et garn med vakker spettet effekt. Garnet er spunnet av ren, naturlig merinoull av fineste kvalitet. Garnet er ikke superwashbehandlet, noe som ivaretar ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er fuktig og vått. Dermed får man et unikt og miljøvennlig merinogarn uten noen form for plastbelegg.

Fusion Light er et spesielt flott garn til alle typer finere strikkeplagg, og for deg som ønsker et mykt ullgarn med fin struktur. Vi anbefaler garnet til alle typer strikkeprosjekter og -teknikker fra klassisk mønsterstrikk og strukturmønster til fletter og hullstrikk, samt til hekling. På grunn av spesielt fine ullfiber som gir en unik mykhet, anbefales garnet spesielt til baby- og barneplagg, samtidig som det er like anvendelig til finstrikk til voksne.

Fusion Light er RWS-sertifisert. Det garanterer at ulla kommer fra gårder som både ivaretar bærekraftig drift av jorda og dyrevelferd der mulesing er strengt forbudt. RWS-merket garanterer bærekraftig produksjon fra gård til ferdigprodusert garn.

Materiale 100 % ekstra fin merinoull
Vekt og løpelengde 50 gram = ca. 250 meter
Strikkefasthet 28 masker på pinne 3 = 10 cm
Pinneforslag 3 mm
Vaskeanvisning Max 30°C ullprogram.Vrides ikke.Tåler ikke tørketrommel.Tørkes flatt.Oppbevares liggende.Ikke klorbleking.Bruk ikke skyllemiddel.
Fibertype Merinoull
Serie Fusion Light

Sist sett på.

Lenker
Min side