Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-

Woolly Light

Varenummer: 621-xxx
Fra: inkl. mva.

Woolly Light fra Jord Clothing er spunnet av ekstra fin, ren og myk merinoull. Woolly Light er garantert mulesingfritt og RWS-sertifisert.

Woolly Light - Earthy Brown
201 Earthy Brown
Woolly Light - Faded Brown
202 Faded Brown
Woolly Light - Desert
203 Desert
Woolly Light - Snow
204 Snow
Woolly Light - Natural White
205 Natural White
Woolly Light - Cloudy
206 Cloudy
Woolly Light - Stone
207 Stone
Woolly Light - Sun
208 Sun
Woolly Light - Autumn
209 Autumn
Woolly Light - Dusty Pink
210 Dusty Pink
Woolly Light - Beige Pink
211 Beige Pink
Woolly Light - Violet
213 Violet
Woolly Light - Lilac
214 Lilac
Woolly Light - Blue
215 Blue
Woolly Light - Ocean
217 Ocean
Woolly Light - Teal
218 Teal
Woolly Light - Fog
219 Fog
Woolly Light - Olive
220 Olive
Woolly Light - Mint
221 Mint

Woolly Light fra Jord Clothing er spunnet av 100 % ekstra fin, naturlig merinoull. Garnet er ikke superwashbehandlet, noe som ivaretar ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er fuktig og vått. Dermed får man et unikt og miljøvennlig merinogarn uten noen form for plastbelegg.

Woolly Light  er et spesielt flott garn til alle typer finere strikkeplagg, og for deg som ønsker et mykt ullgarn med fin struktur. Vi anbefaler garnet til alle typer strikkeprosjekter og -teknikker fra klassisk mønsterstrikk og strukturmønster til fletter og hullstrikk, samt til hekling. På grunn av spesielt fine ullfiber som gir en unik mykhet, anbefales garnet spesielt til baby- og barneplagg, samtidig som det er like anvendelig til finstrikk til voksne. Woolly Light kan toves, men husk at bleket, hvitt garn IKKE kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

Woolly Light er RWS-sertifisert. Det garanterer at ulla kommer fra gårder som både ivaretar bærekraftig drift av jorda og dyrevelferd der mulesing er strengt forbudt. RWS-merket garanterer bærekraftig produksjon fra gård til ferdigprodusert garn.

Garnalternativ til Woolly Light er Dale Soft Merino, Dale Baby Ull og Lille Lerke og du kan strikke med disse garnene etter samme oppskrift.

Materiale 100 % ekstra fin merinoull
Vekt og løpelengde 50 gram = ca. 250 meter
Strikkefasthet 28 masker på pinne 3 = 10 cm
Pinneforslag 3 mm
Vaskeanvisning Max 30°C ullprogram.Vrides ikke.Tåler ikke tørketrommel.Tørkes flatt.Oppbevares liggende.Ikke klorbleking.Bruk ikke skyllemiddel.
Fibertype Merinoull
Serie Woolly Light

Sist sett på.

Lenker
Min side