Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-

Christine Danke lanserer egen strikke kolleksjon

Christine Dancke jobbet en årrekke som programleder i NRK før hun startet sitt eget produksjonsselskap som lager radio, podkast og TV. I dag er hun fortsatt en viktig stemme for norsk musikk, og til høsten er hun aktuell som fast dommer i Stjernekamp. I tillegg har Christine vært opptatt av åpenhet - spesielt om mental helse som hun har snakket om i podkastserien "Noia".

Se alle kolleksjonene til Christine Dancke

Christine lærte som liten å strikke av sin mor, og har lenge vært lidenskapelig opptatt av garnkvaliteter, fargekombinasjoner og passformer. I mangel av strikkeoppskrifter hun har opplevd at passer til seg og sin stil, har hun i årevis tilpasset og endret oppskrifter eller laget sine egne. Nå har hun bestemt seg for å begynne og dele disse med verden i samarbeid med oss i House of Yarn.

Viljes genser ble til da Christine gikk gravid med datteren sin, Vilje. Da strikket hun flere plagg i uken, og et av disse syns hun var så fint - både farge- og fasongmessig at hun ville prøve å lage den samme genseren til seg selv. Den reisen ble litt mer komplisert enn planlagt, for større genser = tyngre genser = plagget legger seg annerledes osv. Men: Etter mye prøving og feiling ble Viljes genser også en genser for voksne. Den er varm og myk og passer perfekt under vårjakken eller - når det blir litt varmere - i stedet for vårjakken.

Følg Christine på Instagram og TikTok.

Lenker
Min side