Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-

Cloud

Varenummer: 245-xxx
Fra: inkl. mva.

Cloud er et kabelspunnet luksusgarn i babyalpakka og ekstra fin merinoull med polyamidforsterkning. Garnet gir superlette og myke plagg.

Cloud - Koks melert
201 Koks melert
Cloud - Nougat
205 Nougat
Cloud - Blågrønn
215 Blågrønn
Cloud - Støvet aqua
217 Støvet aqua
Cloud - Mørk rose
209 Mørk rose

Cloud er et kabelspunnet luksusgarn i babyalpakka og ekstra fin merinoull med polyamidforsterkning. Garnet gir superlette og myke plagg, og er et perfekt valg for deg som er nybegynner med pinner og garn. Dette er et garn som er svært godt å strikke med, og gir et jevnt og fint maskebilde med my volum. Garnet egner seg like godt til klassisk mønsterstrikk, som til glattstrikk og enkle strukturer i rette og vrange masker.

Cloud gir flott relieffeffekt i chunky aran-fletter, og blir luftig og delikat i fine hullmønster. Garnet er også flott strikket med dobbelt garn for et mer chunky preg og det er lekkert i samstrikk med Fnugg.

Tips! Cloud kan toves. Vær obs på at bleket, hvitt garn ikke tover (naturhvitt er ikke bleket).

Stell av plagg i Cloud: Alpakka er ikke ull, men pelshår som inneholder svovel. Det bidrar til at fiberen til en viss grad er selvrensende, og du trenger derfor ikke å vaske plaggene så ofte. Lufter du plagget etter hver bruk og begrenser vasking til de gangene plagget er er smusset forlenger du plaggets levetid. Vi anbefaler håndvask på maks 30 grader. Bruk ullvaskemiddel eller mild hårsjampo.

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen, er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

Materiale "42 % baby alpakka,42 % ekstra fin merinoull,16 % polyamid"
Vekt og løpelengde 50 gram = ca. 120 meter
Strikkefasthet 13 masker på pinne 8 = 10 cm
Pinneforslag 8 mm
Vaskeanvisning Håndvask. Vrides ikke. Tåler ikke tørketrommel. Tørkes flatt. Oppbevares liggende. Ikke klorbleking. Bruk ikke skyllemiddel. Tåler rens normal metode.
Fibertype Alpakka, Merinoull, Polyamid
Serie Cloud

Sist sett på.

Lenker
Min side