Skip to main content
Til toppen
Rask levering! Kun 1-3 dager
Gratis retur
Gratis frakt over 800,-
Produktet er ikke aktivt!

Mini Sterk

Varenummer: 318-xxx

Med alpakka-merino-miksen i Mini Sterk får du lunheten fra alpakkafiber og økt elastisitet fra merino. Forsterkningen av nylon gir et garn med god slitestyrke.

Mini Sterk fra Du Store Alpakka er en tynnere utgave av superpopulære Sterk. Med alpakka-merino-miksen i Mini Sterk får du lunheten fra alpakkafiberen, merinoulla øker elastisiteten, og forsterkningen av nylon gir et garn med god slitestyrke.

Mini Sterk passer til samme typer plagg som Sterk, og det er et garn som er perfekt til finkofter, skole- og barnehageklær, kjoler, skjørt, bukser, alle bruksplagg til store og små, sokker og tilbehør.

Tips! Mini Sterk har samme strikkefasthet som Alpakka Wool og oppskrifter i disse garnene kan brukes om hverandre.

Visste du at: Alpakka som er hule pelshår har et naturlig innhold av svovel. Det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter hver bruk slipper du å vaske det så ofte, og det vil holde seg lengre.

Hver gang du kjøper et garn fra Du Store Alpakka støtter du Mirasolskolen i Peru. Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

Materiale 40 % alpakka, 40 % merinoull, 20 % nylon
Vekt og løpelengde 50 gram = ca. 166 meter
Strikkefasthet 27 masker på pinne 3 = 10 cm
Pinneforslag 3 mm
Vaskeanvisning Max 30°C ullprogram. Vrides ikke. Tåler ikke tørketrommel. Tørkes flatt. Oppbevares liggende. Ikke klorbleking. Bruk ikke skyllemiddel. Tåler rens normal metode
Fibertype Alpakka-Ull-blanding, Nylon
Serie Mini Sterk
Lenker
Min side